Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

KANOOTIT- JA KAJAAKIT

Maksutapoja löytyy jokaiselle sopiva, eli meillä käy kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Aktia, Ålandsbanken ja S-Pankki, sekä lasku- ja osamaksupalvelut: Collector Bank

MAKSA LASKULLA TAI OSAMAKSULLA

KANOOTIT

LATREX KANOOTIT

Kanootin mitat: Pituus: 460 cm, Leveys: 100 cm, Paino: 47 kg, Kantavuus: 250 kg.

Materiaali: Lasikuitu ( GFC )

HINTA: 655 euroa + lisävarusteet ja tarvikkeet

Mela / kanootin airo, puuta

- Airon pituus 160 cm HINTA: 36 euroa

KANOOTTI 465 on yksinkertainen, kestävä ja nykyaikainen kanootti. Kanoottiin nouseminen ja siitä poistulo on sujuvaa kaikenkokoisille melojille. Jokaisella kolmella istujalla on tarpeeksi tilaa niin jaloille kuin myös melonnalle. Huolellisesti suunniteltu litteä pohja takaa hyvän nopeuden, tasapainonsekä ohjaamisen. Kanooteista puuttuvat klassiset kiilat pohjan alta, jotka yleensä tuppaavat menemään ensimmäisinä rikki! Sisäpuolella on laminoitu lisäpohja, joka antaa alapuolelle ekstrajäykkyyttä ja lisää kestävyyttävaikeissakin olosuhteissa. Kanootti sopii melojille, jotka etsivät edullista, kevyttä sekä vakaata venettä niin jokiin, järviin kuin myös merelle. Ne ovat ihanteellisia myös vaikka monen päivän reissuun tai kalastamiseen. Valmistusmaa EU.

Kanootin mitat: Pituus: 465 cm, Leveys: 85 cm, Paino: 35 kg, Kantavuus: 300 kg. Materiaali: Lasikuitu ( GFC )

HINTA: 755 euroa + lisävarusteet ja tarvikkeet

VÄRIVAIHTOEHDOT

Kuljetus on helppoa, koska kanoottimme ovat kevyitä.

Se on suuri plussa vaikeissa olosuhteissa, joissa joutuu kantamaan venettä pitkiäkin matkoja. Usein se pitää myös nostaa auton katolle.

Kanootin puisessa rungossa on kolme erittäin mukavaa ja hengittävää punottua istuinta – he, jotka ovat kerran kokeilleet, ovat myös pitäneet. Meidän kanooteissa on myös aina ainutlaatuinen mahdollisuus vaihtaa istuimia, jos tilanne sitä vaatii! Kymmenen vuoden sisällä on rikkoutunut tietääksemme kuitenkin vain kolme istuinta, joten ne ovat taatusti kestäviä.

Maininnan arvoinen on myös kanootin pohja, joka on täysin litteä ja jonka ansiosta siinä on matala syväys sekä erinomainen tasapaino. Tasainen pohja kuluu tasaisemmin, toisin kuin muilla kanooteilla, joissa on kiilat. Sitä on helppo hallita. Kanoottien sisäpinta on laminoitu erikseen, joka tekee jo muutenkin jykevästä pohjasta entistä jykevämmän!

Kantamisen helpottamiseksi kanooteissa on miellyttävät ja vahvat kantokahvat.

Päissä on vahvat silmukat, joiden avulla kanootin saa kiinnitettyä johonkin vaikkapa joen varressa.

Kanootin takapäässä on pieni säilytystila, joka toimii samalla ilmatilana ja pitää kanootin esimerkiksi väärin päin kääntyessä varmasti veden pinnalla. Lisäksi etuosassa on pieni ilmakammio.

Sisäreunaa kattaa erikoistiiviste, joka on valmistettu vahvasta kumista. Klassinen terävä reuna siis puuttuu.

KANOOTTI 485

Pituus: 485 cm

Leveys: 85 cm

Paino: 30 kg

Miehistö: 2-3 henkilöä.

Toimii hyvin 2 + 1 henkilölle.

Mahdollisuus asentaa kolmas penkki. Pohja on liukumaton. veneen pohja vahvistettu, kuljetuskahvat, puinen istuimet punos.likkaa tästä kirjoittaaksesi tekstiä. HINTA: Pyydä tarjous !

KANOOTTI 485 Rainbow

Pituus: 485 cm

Leveys: 85 cm

Paino: 38 kg

Miehistö: 2-3 henkilöä.

Kanootti luonnon ystäville.

Kestävä, laitteiden vuokraamoihin.

Puiset penkit, kolmas penkki vaihtoehtona.

Uusi: mahonki istuin.

HINTA: Pyydä tarjous !

KANOOTTI 495

Pituus: 495 cm

Leveys: 85 cm

Paino: 38 kg

Miehistö: 2-3 henkilöä.

Kanootti luonnon ystäville. Täydellinen 3 hengen perheelle.

Puiset penkit.

HINTA: Pyydä tarjous !

KANOOTTI 485 LUX

Pituus: 485 cm

Leveys: 85 cm

Paino: 33 kg

Miehistö: 2-3 henkilöä.

Sama malli kanootti 485, mutta oli sälepohjalla, joka antaa epäilemättä ”LUX” ulkonäön"

HINTA: Pyydä tarjous !

KAJAAKIT

KAJAAKIT 510, 520, 540 ja 600

Kajaakki 510 täydellinen valinta adrenaliinihulluille, koska tämä merikajakki on luotu toimimaan vaikeissakin meriolosuhteissa. Banaanin muotoinen runko ja vahvat reunatpohjassa takaavat hyvän tasapainon ja helpon ohjattavuuden myös isojen aaltojen keskellä kovassa tuulessa. Kajakki on varusteltu kahdella isolla luukulla tavaroita varten sekä ”Mini-boxilla” pienemmille tavaroille. Säilytystilaa on riittävästi ja näin ollen kajakki on käytännöllinen myös pidemmille retkille, mutta samalla melkeinpä yhtä nopea kuin retkikajakki. Soveltuu hyvin keskikokoiselle ja isolle melojalle. Kajakki on varusteltu evällä tai evällä + ruorilla. Lisäksi löytyy myös säädeltävä selkätuki ja polvituet.

Pituus: 510 cmLeveys: 53 cm Istuma-aukko: 82×40 cm Paino: KG. 29 kg.Päiväluukku / Mini-box: 15 cm Materiaali – lasikuitu. Varasto edessä ja takana: 44x26cm Säädettävät jalkatuet, laipiot evä tai sekä evä että peräsin. Selkätuki ja polvituet. Kajakin HINTA: alk.1200 e. Pyydä tarjous !

KAJAKKI 510 värivaihtoehdot.

KAJAKKI 520 on tarkoitettu melojille, jotka arvostavat laatua ja järkevää hintaa. Tämä kajakki sopii retkeilyyn, aalloilla leikkimiseen, eskimokäännöksiin tai jopa pitkälle reitille avomerelle. Kajakkia on helppo käsitellä, sillä saa hyvän nopeuden, se on vakaa sekä siinä on paljon tilaa matkatavaroille. Sopii melkeinpä kaiken kokoisille, eri tasolla oleville ja erilaisen kokemuksen omaaville melojille.Kajakki on varusteltu kahdella isolla luukulla tavaroita varten sekä ”Mini-boxilla” pienemmille tavaroille. V-muotoinen pohja muuttaa ajamisen helpommaksi aalloilla sekä takaa hyvän nopeuden ja vakauden. Se on universaalinen merikajakki kaikille.ikkaa tästä kirjoittaaksesi tekstiä

Pituus: 520 cmLeveys: 56 cm Istuma-aukko: 70×38 cm Paino: 27-28 kg. Päiväluukku / “Mini-box”: 15 cm Materiaali – Lasikuitu / GFC Varasto edessä ja takana: 44x26cm Säädettävät jalkatuet Laipiot evä tai sekä evä että peräsin. Selkätuki ja polvituet. Kajakin HINTA: alk. 1250 e. Pyydä tarjous !

KAJAKKI 520 värivaihtoehtoja.

KAJAKKI 540

KAJAKKI 540 Grönlantilainen, pohjautuu Grönlannin metsästyskajakeista. Kajakki on kapea, matala, nopea ja sitä on helppo hallita. Kajakki on tiukasti melojan ympärillä, joka antaa paremman kontrollin alukseen, mutta se vaatii hieman totuttelua. Millään toisella kajakilla ei ole yhtä helppoa tehdä eskimokäännöksiä. Kajakki on varusteltu evällä ja lisäksi vielä säädeltävällä selkätuella ja polvituilla.

Pituus: 540 cm Leveys: 52 cm Istuma-aukko: 82×40 cm Paino 25-26 kg. Materiaali – Lasikuitu / GFC Selkätuki ja polvituet. Varasto edessä ja takana: 44x26cm Säädettävät jalkatuet, Laipiot. Kajakki varustettu evällä. Kajakin HINTA: alk. 1290 e. Pyydä tarjous !

KAJAKKI 540 Grönlantilainen, värivaihtoehtoja.

KAJAKKI 600 KAKSIKKO on kaksipaikkainen, kunnollinen merikajakki , joka takaa hyvän nopeuden ja se on lisäksi miellyttävä ja hyvä ohjata. Sopiva keskikokoisesta isokokoiselle melojalle. Avara ohjaamo takaa miellyttävän ja helpon nousemisen kajakkiin. Kajakki on V-muotoisella pohjalla, joka tekee siitä erittäin vakaan. Siinä on myös kaksi luukkua matkatavaroille ja varustusta mahtuu hyvin mukaan. Sopii täydellisesti pidemmille ja jopa monipäiväisille retkille. Kaksipaikkainen kajakki on varusteltu peräsimellä ja lisäksi säädeltävillä selkätuilla ja jalkatoet.

Pituus: 600 cmLeveys: 68 cm Istuma-aukko: 82×44 cm Paino: 39 kg. Materiaali – Lasikuitu / GFC Varasto edessä ja takana: 44x26cm Säädettävät jalkatuet. 2 x selkätuki, laipiot, Kajakki on varustettu peräsimellä. Kajakin HINTA: 1390 e. Pyydä tarjous !

KAJAKKI 600 kaksikon värivaihtoehtoja.

KANOOTIN MELAT JA AIROT

Käteen sopiva, tasapainoinen mela on hartaudella tehty väline melojalle, melaa tärkeämpää ei melojalla ole. Meidän melat ja airot on uskollinen palvelija rantojen varjoissa ja meren aavoilla. Puinen mela miellyttää käyttäjäänsä; materiaali tuntuu lämpimältä, etenkin kylmissä vesissä ja sen ansiosta mela on joustava, melojan liikettä myötäilevä.Kovaan käyttöön tehty komposiittimela on parhaimmillaan virtaavassa vedessä, jossa useinkaan ei voida välttää kosketusta kiveen – komposiitti kestää.

Inditour kanootti mela

Valmistettu oksattomasta puusta laminoimalla. Ergonomisesti muotoiltu kädensija ja kiilalla vahvistettu lavankärki. Sopii sekä kanoottimelaksi että venemelaksi. Pintakäsitelty erikoislakalla. Paino 750-780g. Pittuus: 140cm ja 150cm

HINTA: 37 eur

Indicamp kanootti mela

Komposiittivarrella varustetun melan lapa ja kädensija on valmistettu säänkestävästä polypropyleenistä. Varsi suojattu otteen kohdalta kutistesukalla. Kevyt ja kestävä yleismela. Paino 735-755g. Pittuus: 140cm ja 150cm

Hinta: 45 eur

Inditour Black kanootti mela

Valmistettu oksattomasta puusta laminoimalla. Ergonomisesti muotoiltu kädensija ja kiilalla vahvistettu lavankärki. Sopii sekä kanoottimelaksi että venemelaksi. Pintakäsitelty erikoisväri. Paino 750-780g. Pittuus: 140cm

Hinta: 45 eur

Camping kanootti kanootti ja kajakki mela

Kevyt ja kestävä yleismela. Mela on oikeakätinen ja lavat ovat 60 asteen kulmassa toisiinsa nähden. Lujasta muovista valmistetut lavat ovat kaarevat ja symmetrisesti muotoillut. Paino: ca.950-1000g.

Hinta: 50 Eur

Camping Plus kanootti ja kajakki mela

– kuten mela Camping, mutta varustettu jatkoliitoksella. Lapakulman säätömahdollisuus – kolme eri asentoa. Sopii erinomaisesti varamelaksi, sillä se mahtuu pieneen tilaan, mikä helpottaa säilyttämistä ja kuljettamista. Paino ca. 1000-1050g.

Hinta: 55 Eur

Trance kanootti ja kajakki mela

Kevyt ja kestävä yleismela. Mela on oikeakätinen ja lujasta muovista valmistetut lavat ovat kaarevat ja symmetrisesti muotoillut, alumiini varsi. Paino: ca.1000g.

Hinta: 50 Eur

PELASTUSLIIVIT

Pelastusliivit Marinepool

ISO Freedom 100N Pelastusliivit Marinepool niin uimataitoisille kuin –taidottomillekin käyttäjille rantojen läheisyydelle. 100N pelastusliivi kääntää kelluvan ihmisen oikeaan asentoon ”selkäuinti”. Varusteltu pillillä ja 3M Scotchlite laadukkailla heijastinkaistaleilla. Marinepool on maailman laadukkaimpia ja tunnetuimpia merivarustuksen sekä pelastusliivien valmistajia. Pelastusliivit omaavat kansainvälisesti CE-merkinnän.Koot / Hinta: 90+ kg. – Hinta 37 Eur. 70-90 kg. – Hinta 37 Eur. 60-70 kg. – Hinta 35 Eur. 40-60 kg. – Hinta 35 Eur. 30-40 kg. – Hinta 34 eur. 20-30 kg. – Hinta 32 Eur.

Marinepool pelastusliivi 100N lapsille

Pelastusliivi niin uimataitoisille kuin –taidottomillekin käyttäjille rantojen läheisyydelle. 100N pelastusliivi kääntää kelluvan ihmisen oikeaan asentoon ”selkäuinti”. Varusteltu pillillä ja 3M Scotchlite laadukkailla heijastin kaistaleilla. Marinepool on maailman laadukkaimpia ja tunnetuimpia merivarustuksen sekä pelastusliivien valmistajia. Pelastusliivit omaavat kansainvälisesti CE-merkinnän.

Koot / Hinta: 10-20 kg. – Hinta 31 Eur.

KELLUNTALIIVIT

Marinepool kelluntaliivit Champion Classic 50N

Marinepool kelluntaliivit , 50N, säädeltävä vyö- ja vetoketjukiinnitys. Täyttää EU:n vaatimukset.Kelluntaliivi on tarkoitettu vain lyhytaikaiseen vedessäoloon – se ei ole pelastusliivi! Se on tarkoitettu uimataitoiselle henkilölle esimerkiksi urheiluun, melontaan tai kalastukseen.


Koot / Hinta: 100+ kg. – Hinta 30 Eur. 70-100 kg. – Hinta 30 Eur. 60-70 kg. – Hinta 30 Eur. 40-60 kg. – Hinta 30 Eur.

Marinepool kelluntaliivit Lake Pro Regatta 50N

Marinepool kelluntaliivi , 50N, kiristysvyöt molemmilla sivuilla, edessä tasku. Täyttää EU:n vaatimukset.S opii hyvin kajakilla melontaan.Kelluntaliivi on tarkoitettu vain lyhytaikaiseen vedessäoloon – se ei ole pelastusliivi! Se on tarkoitettu uimataitoiselle henkilölle esimerkiksi urheiluun, melontaan tai kalastukseen.

Koot / Hinta: 90+ kg. – Hinta 45 Eur. 70-90 kg. – Hinta 45 Eur. 50-70 kg. – Hinta 45 Eur.

Marinepool Expedition Vest 50N

Marinepool kelluntaliivi, 50N, kiristysvyöt molemmilla sivuilla, edessä tasku. Täyttää EU:n vaatimukset. Sopii kajakilla melontaan.Kelluntaliivi on tarkoitettu vain lyhytaikaiseen vedessäoloon – se ei ole pelastusliivi! Se on tarkoitettu uimataitoiselle henkilölle esimerkiksi urheiluun, melontaan tai kalastukseen.

Koot / Hinta: 90+ kg. – Hinta 70 Eur. 70-90 kg. – Hinta 70 Eur. 50-70 kg. – Hinta 60 Eur. 30-50 kg. – Hinta 70 Eur.

LISAVARUSTEET JA TARVIKKEET

Thule 874 kajakkiteline / kanoottiteline

Säädettävissä myötäilemään äärettömän tarkasti kajakin / kanootin muotoja. Kajakki/kanoottiteline neljällä säädetävällä kumituella, jotka seuraavat rungon linjoja ja pitävät kajakin tukevasti paikoillaan. Neljä säädettävää tukea pitävät kajakin tukevasti paikallaan kuljetuksen aikana. Tukevat hihnat pitävät kajakin tukevasti paikallaan. Hihnansoljen ympärillä oleva kumi suojaa kajakkia ja autoa naarmuilta kuormauksen ja kuljetuksen aikana. Helppo asentaa Thule Neliöputkiin ja T-urallisiin putkiin (mukana toimitetaan T-urasovitin). Hihnan pituus (cm) – 2×400 WingBar-yhteensopiva, slideBar-yhteensopiva, sopii aeroprofiiliputkiin, sopii neliöputkiin. Hihnansoljen ympärillä oleva kumi suojaa kajakkia ja autoa naarmuilta kuormauksen ja kuljetuksen aikana. Sopii myös muiden alusten, kuten lainelautojen ja pienten veneiden kuljettamiseen. Sopii loistavasti myös meidän kanootin kuljetukseen molemmin päin!

Thule 874 kajakkiteline / kanoottiteline HINTA: 100 Eur.

Foami U-kaaret ovaaliputkelle ja neliskanttiselle putkelle

Todella yksinkertainen ja helppo kiinnittää kattotelineelle. Materiaali kevyttä foamia.


HINTA: 35 Eur ( pari )

Aukkopeite kajakille

Aukkopeite / nailonista valmistettu peite kajakille. Aukkopeitteen saa kiristettyä sopivaksi niin ohjaamon, kuin myös melojan ympärille.

Aukkopeite HINTA: 40 Eur

Sokkopeite kajakille

Laadukas sokkopeite kajakille .Sokkopeite on hyödyllinen niin kuljetukseen, kuin myös säilytykseen. Sitä käytettäessä kajakki pysyy puhtaana ja kuivana sisältä joka tilanteessa.

Sokkopeite HINTA: 30 Eur

TOIMITUS

Pientoimitus alle 250 euroa / 50 kg tuote, matkahuollon kautta ja vastaanottaja maksaa rahdin.

Toimitus 250 euroa - 500 euroa, rahti 50 euroa, tilaajan osoitteeseen

Toimitus yli...500 euroa, rahti 80 euroa, tilaajan osoitteeseen.