PENA SANDWICH-PANEELIT, uretaanista tai villasta, sekä PVC-HALLIT ja muut ratkaisut.

SANDWICH polyuretaani tai villa paneelit ovat moderni ja nopea tapa rakentaa teollisia, kaupallisia ja toimistotiloja.

Elementti paneelit on päälystetty molemmin puolin sinkityllä

teräspellillä, pintamaalattu toiseltapuolen ja pohjamaalattu toiselta puolen.

Sandwich-paneeleille on tunnusomaista Pieni paino, hyvät lujuusparametrit, korkea laatu ja estetiikka, hyvät lämmöneristysominaisuudet, mahdollisuus käyttää pystysuorassa ja vaakasuorassa rakenteessa.

Niitä voidaan käyttää erilaisissa kohteissa: Teollisuuslaitokset, tuotantorakennukset, konehallit, varastothallit ja kaupalliset rakennukset, urheiluhallit, catering-paviljongit, jäähdytys tai pakastusrakennukset, tilapäisrakennukset työmaille yms, karjanrakennukset, aitat, autokaupat, autonpesulat, autotallit, majoitustilat yms...

HUOM ! Tuotteiden hinnat saattavat muuttua nyt pikaisestikkin sivuillamme, johtuen tämän hetken maailmantilanteesta, koronasta, Ukrainan sodan vaikutuksista yms. varaamme oikeuden hinnanmuutoksiin. Annamme tarjouksemme aina yksilöidysti, asikaskohtaisesti, huomioiden saatavuuden, toimitusajan ja mahdolliset hinnan muutokset.

Esimerkiksi tässä kuvanmukainen siirrettävä hetivalmis käyttöön paviljongi, konttori yms, esittelytila tai vapaa-ajan rakennus pihaan tai järvenrannalle... Voidaan myös jo valmiiksi kalustaa, esim tupakeittiöllä ja saunalla yms asiakkaan toiveiden mukaan. Tuodaan asiakkaan antamaan osoitteeseen.

Teräspellitetyt molemmin puolin ja
100 mm paksut SANDWICH polyuretaani paneelit seinissä, lattiassa ja 80 mm, itsekantavat kattopaneelit katossa. Pellit on sinkityt ja päältä pulverimaalatut. 2-kerros lämpölasit ikkunoissa ja ovessa. Rakenne on itsekantava pelti-ja polyuretantäyte.
Mitat: Leveys 3 metriä, korkeus 2,5 metriä ja pituus 6 metriä, on 18 m2.

Ja tässä kuvanmukainen siirrettävä hetivalmis käyttöön rakennustyömaalle taukotupa tai työmaatoimisto, siirrettävä pieni mökki, pihakauppiaalle myyntikonttori, yms...

Ympärivuotiseen käyttöön.

Teräspellitetyt molemmin puolin ja 100 mm paksut SANDWICH polyuretaani paneelit seinissä, lattiassa ja 80 mm, itsekantavat kattopaneelit katossa. Pellit on sinkityt ja päältä pulverimaalatut. 2-kerros lämpölasit ikkunassa.

Rakenne on itsekantava pelti-ja polyuretantäyte.

Mitat: Leveys 2,45 metriä, korkeus 2,5 metriä ja pituus 4 metriä, on 9,8 m2.


Kuten kuvasta näkyy, niin kontteja on oikein helppo käsitellä esim. pitkäpiikksiellä haarukka trukilla.


Kuvan kontti on pohjamitoiltaan 3 metriä leveä ja 4 metriä pitkä ja sen sivuräystään asennetaan vasta lopullisella asennuspaikalla Suomessa, koska kuljetustustannukset olisi liian suuret, jos kokonaisleveys olisi yli 3 metriä. Näin konttiin on tehtaalla asennetaan vain päätyräystäät....

Tässä kontti on tulossa Suomeen...

HUOM ! Rakennuksiin saa myös tilauksesta ikkunoiden ja ovenkohdat muuttaa haluamaasi paikkaan ja väritys asiakkaan toiveiden mukaan...Kysy tarjousta...

SANDWICH polyuretaani elementeistä voidaan tehdä vaikka millaisia rakennuksia, esimerkiksi kuvanmukaisia koirankoppejakin, joissa koira pysyy talvella lämpimänä ja kesällä hyvä eristävyys pitää kopin viileänä.


Teollisuusrakennukset

Myyntikojut, esittelytilat yms...

Kattorakenteet

Teollisuuden valvontatilat

Korjausrakentaminen ja lisälämpöeristäminen

120 mm paksua ja 12.000 mm ( 12.m.) pitkiä katto SANDWICH polyuretaani paneeleit, 4 cm korkealla kantilla.

Löytyy useita eri paksuuksia ja pituuksia. Seinä ja lattialevyjen pituudet 2,5 metriä - 12 metriä ja leveydet 115 cm, 110 cm, sekä kattolevyjen leveydet 105 cm.

Sadwich levyt on pellitetty molemmin puolin sinkityllä teräspellillä ja pintamaalattu toiselta puolen ja pohjamaalattu toiselta puolen.

Palonkestoluokka EI15 – EI30

Valmistusmaa EU / Puola

PYYDÄ TARJOUS!

Määrä ratkaisee myös hintaan...

Tässä esimerkiksi juuri lastattu kuorma lähdössä Suomeen päin...31.3.2020.

PVC HALLIT JA MUUT RATKAISUT

Nykyään PVC-HALLEISTA on tullut kustannustehokkain ratkaisu varastotilan kasvattamiseen. PVC-Varasto on myös nopein toimitusratkaisu verrattuna isompiin rakennuksiin. Henkilökunnalla on yli 10 vuoden kokemus PVC-hallien suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksesta Virossa ja Suomessa. Kaikki hallit on valmistettu Virossa

Kuumasinkityt metallikehykset valmistetaan laadunvarmistusmenettelyn (QA) mukaisesti, mikä yhdessä huolellisen tarkastuksen (QC) kanssa takaa tuotteen parhaan laadun. Käytämme hallien PVC:n peittämiseen saksalaisen valmistajan Mehler Texnologiesin vahvistettua pinnoitetta, joka painaa 900 g/m2. PVC-peite on kiinnitetty hallin runkoon kierretankoilla, jotta varmistetaan PVC-peitteen korkein mahdollinen jännitysaste ja pidempi mahdollinen käyttöikä . Näin saavutamme vuosikymmenten hallin elinkaaren ja pitkäkestoisen käytön. Jos haluamme jatkaa hallin käyttöä vuosien jälkeen, niin halli on helppo siirtää ja asentaa uudelleen, kun kaikki kiinnitys yksityiskohdat on pultatut.

Rulla nosto-ovet, myös konekäyttöisenä.

Paneeli nosto-ovet, konekäyttöisenä

HALLIEN TERÄSRUNGOT

Asennuspalvelut

Peräkärryjen PVC-peitteet....

Peräkärryjen PVC-peitteet....

Peräkärryjen PVC-peitteet....

Autojen PVC-peitteet....

Autojen PVC-peitteet....

PVC-Peitteet myös "ikkunalla" tai kokonaan läpinäkyvästä materiaalista terssien ja kuistien suojaamiseen.

Peitteen voi kiinnittää yläreunasta esim. liukukiskoon tai rullata ylös- ja alas tai sitten pikakiinnityksellä kokonaan irroitettavaksi.

Kesäkeittiön voi suojata esim. naapurin puoleiset seinät ei näkyvällä PVC-suojalla ja terassin tai näköalasuunnan läpinäkyvällä suojamateriaalilla.

Värejäkin löytyy useita.

Tämän hetken tuotannon max-leveys on suojilla 1,4 m. mutta levitettyä saa laittamalla esim. vetoketjuliitoksen 140 cm. välein.

Pyydä tarjous omilla mitoillasi....

Vene PVC-peitteet....

Kylpytynnyreiden ja paljujen PVC-peitteet

Kylpytynnyreiden ja paljujen PVC-peitteet

Kylpytynnyreiden ja paljujen PVC-sisäpuolen vesieristeet