SANDWICH PANEELIT

SANDWICH polyuretaani paneelit ovat moderni ja nopea tapa rakentaa teollisia, kaupallisia ja toimistotiloja.

Polyuratan elementti paneelit on päälystetty molemmin puolin sinkityllä

teräspellillä, pintamaalattu toiseltapuolen ja pohjamaalattu toiselta puolen.

Sandwich-paneeleille on tunnusomaista Pieni paino, hyvät lujuusparametrit, korkea laatu ja estetiikka, hyvät lämmöneristysominaisuudet, mahdollisuus käyttää pystysuorassa ja vaakasuorassa rakenteessa.

Niitä voidaan käyttää erilaisissa kohteissa: Teollisuuslaitokset, tuotantorakennukset, konehallit, varastothallit ja kaupalliset rakennukset, urheiluhallit, catering-paviljongit, jäähdytys tai pakastusrakennukset, tilapäisrakennukset työmaille yms, karjanrakennukset, aitat, autokaupat, autonpesulat, autotallit, majoitustilat yms...

Esimerkiksi tässä kuvanmukainen siirrettävä hetivalmis käyttöön paviljongi, konttori yms, esittelytila tai vapaa-ajan rakennus pihaan tai järvenrannalle... Voidaan myös jo valmiiksi kalustaa, esim tupakeittiöllä ja saunalla yms asiakkaan toiveiden mukaan. Tuodaan asiakkaan antamaan osoitteeseen.

Teräspellitetyt molemmin puolin ja
100 mm paksut SANDWICH polyuretaani paneelit seinissä, lattiassa ja 80 mm, itsekantavat kattopaneelit katossa. Pellit on sinkityt ja päältä pulverimaalatut. 2-kerros lämpölasit ikkunoissa ja ovessa. Rakenne on itsekantava pelti-ja polyuretantäyte.
Mitat: Leveys 3 metriä, korkeus 2,5 metriä ja pituus 6 metriä, on 18 m2.

HINTA. 15.750 Euroa ( alv. 0 %.) sis.rahti: 100 km Helsingistä...ja pitemmälle tuotuna hieman lisärahti hintaa.

Ja tässä kuvanmukainen siirrettävä hetivalmis käyttöön rakennustyömaalle taukotupa tai työmaatoimisto, siirrettävä pieni mökki, pihakauppiaalle myyntikonttori, yms...

Ympärivuotiseen käyttöön.

Teräspellitetyt molemmin puolin ja 100 mm paksut SANDWICH polyuretaani paneelit seinissä, lattiassa ja 80 mm, itsekantavat kattopaneelit katossa. Pellit on sinkityt ja päältä pulverimaalatut. 2-kerros lämpölasit ikkunassa.

Rakenne on itsekantava pelti-ja polyuretantäyte.

Mitat: Leveys 2,45 metriä, korkeus 2,5 metriä ja pituus 4 metriä, on 9,8 m2.

HINTA. 6.980 Euroa ( alv. 0 %.) Loviisaan / helsingin alueelle tuotuna. Pitemmälle tulee lisää hieman rahtihintaa...

Kuten kuvasta näkyy, niin kontteja on oikein helppo käsitellä esim. pitkäpiikksiellä haarukka trukilla.


Kuvan kontti on pohjamitoiltaan 3 metriä leveä ja 4 metriä pitkä ja sen sivuräystään asennetaan vasta lopullisella asennuspaikalla Suomessa, koska kuljetustustannukset olisi liian suuret, jos kokonaisleveys olisi yli 3 metriä. Näin konttiin on tehtaalla asennetaan vain päätyräystäät....

Tässä kontti on tulossa Suomeen...

Huom ! Meidän kautta saa myös rakennuksiin 380 euron hintaan...

AURINKOILMAKERÄIN Solar Lite 500W.

Laitteeseen on integroitu aurinkokenno, joka tuottaa sähköä ja käynnistää puhaltimen, joka puhaltaa lämmintä, kuivaa ja raikasta ilmaa rakennuksen sisälle. Puhallin käynnistyy ja pysähtyy automaattisesti termostaatin ohjaamana. Lämmöntuotto on 25 ast. lämpimmpää ilmaa kuin rakennuksen ulkopuolella oleva ilma on.

HUOM ! Rakennuksiin saa myös tilauksesta ikkunoiden ja ovenkohdat muuttaa haluamaasi paikkaan ja väritys asiakkaan toiveiden mukaan...Kysy tarjousta...

SANDWICH polyuretaani elementeistä voidaan tehdä vaikka millaisia rakennuksia, esimerkiksi kuvanmukaisia koirankoppejakin, joissa koira pysyy talvella lämpimänä ja kesällä hyvä eristävyys pitää kopin viileänä.


Koirankoppia myymme 390 euron hintaan.

Teollisuusrakennukset

Myyntikojut, esittelytilat yms...

Kattorakenteet

Teollisuuden valvontatilat

Korjausrakentaminen ja lisälämpöeristäminen

120 mm paksua ja 12.000 mm ( 12.m.) pitkiä katto SANDWICH polyuretaani paneeleit, 4 cm korkealla kantilla.

Löytyy useita eri paksuuksia ja pituuksia. Seinä ja lattialevyjen pituudet 2,5 metriä - 12 metriä ja leveydet 115 cm, 110 cm, sekä kattolevyjen leveydet 105 cm.

Sadwich levyt on pellitetty molemmin puolin sinkityllä teräspellillä ja pintamaalattu toiselta puolen ja pohjamaalattu toiselta puolen.

Valmistusmaa EU / Puola

- 100 mm paksu sadwich levy, pituus 2,5m. - 6 m. levy Hinta alkaen 29 e./m2 Loviisa.

PYYDÄ TARJOUS.... Määrä ratkaisee myös hintaan...

Tässä esimerkiksi juuri lastattu kuorma lähdössä Suomeen päin...31.3.2020.