Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

PENAN TORIPÖRSSI

PENAN TORIPÖRSSI on SUOMEN, VIRON, LATVIAN, LIETTUAN, PUOLAN JA VENÄJÄN yksityisille ja yrityksille tarkoitettu kauppapaikka, jonne voi antaa tavaroita tai palveluita myytäväksi ja tiedoksi.

ESIMERKKI: Jos olet Virolainen yksityishenkilö tai yritys, niin voit lähettää myytävän tuotteesi tai palvelujesi tiedot sähköpostilla meidän penantori@gmail.com sähköpostiosoitteen, niin me laitamme ilmoituksesi näkyviin VIRON PÖRSSIN sivullemme, josta sitten myyntikohteesi voi löytää vaikka Suomalainen yritys tai yksityishenkilö.

Tai olet Puolalainen yrittäjä ja haluat tuotteesi näkyville Suomen markkinoille, niin lähetät vain tuotteesi tiedot meille, niin me laitamme ilmoituksesi näkyviin PUOLAN PÖRSSI sivuille, niin sitten myyntikohteesi voi löytää vaikka Suomalainen yksityishenkilö tai yritys.

PENAN TORIPÖRSSI toimii ns, yhteyksientekijänä kauppatapahtumille ja voi toimia kauppojen yhdysorganisaationa ja järjestää tulkkausapua kaupan osapuolille pientä korvausta vastaan, sekä järjestää kauppatavaroiden rahtipalveluja myyjille ja ostajille.

PENAN TORIPÖRSSI veloittaa 10 € / kk / ilmoitus.

Käännökset: 25 € / ilmoituksen käännösteksti.

PENAN TORIPÖRSSI is a marketplace meant for people and businesses from Finland, Estonia, Latvia, Lithuania, Poland and Russia where one can place goods or services for sale.

For example, if you are an Estonian person or a business, you can sen us the information of the item or service you are selling to penantori@gmail.com, and we will put your ad up to our page for Estonian adverts. From there, your ad can be found by for example, a Finnish company.

If you are a Polish company, the scenario is the same but the page your ad will be found is a Polish one.
Penan kauppapörssi acts as a contact between sellers and can help (for a fee) with translations and transport.

Penan toripörssi charges: 10 €/ month / notice

Translations: 25 € / translation of the notice text.

SUOMEN TORI.FI PÖRSSI

VIRON TORI.EE PÖRSSI

LATVIAN TORI.LV PÖRSSI

LIETTUAN TORI.LT PÖRSSI

PUOLAN TORI.PL PÖRSSI

VENÄJÄN TORI.RUS PÖRSSI