ASENNUS- JA SUUNNITTELUPALVELUJA

Jos tarvitsette portteja tai aitoja yms alaan liittyen, niin meiltä löytyy...

Ja jos myös tarvitsette asennus- ja suunnitelupalvuita, niin meillä on nyt jatkamassa useampi henkilö Penantorin työtä, niin nyt oheiset palvelut löytyy suoraan meiltä.

Meiltä saa nykyisin asennus- ja suunnittelupalvelua, sekä kaikki huoltotyöt portteihin ym.

Teemme pihasuunnittelua sekä viherrakentamista.

Toimimme koko Suomessa!

Pyydä henkilökohtainen tarjous meiltä tästä sähköpostiosoitteesta: myynti.penantori@gmail.com

tai soittamalla

Tarja Turtia, puh: +358400493202
Timo Kelloniemi, puh: +358400693481

UUTTA PENANTORI.COM.issa

VIHERRAKENTAMINEN

Teemme viherrakennustyöt istutustöistä uusien pihojen toteuttamiseen niin pienissä kuin suurissakin kohteissa. Suunnittelemme ja toteutamme vanhojen pihojen kokonaan tai osittaisen uusimisen. Rakennamme ja kunnostamme myös leikkipaikkoja ja ulkoliikuntapaikkoja kaikkien turvallisuusstandardien mukaisesti.

SUUNNITTELUPALVELUT Piha- javihersuunnittelua yksityisille sekä yrityksille. Käytössämme Vectorworks sekä Autocad -ohjelmat. Pihaneuvonta ja konsultointi
yksityisille sekä yrityksille/julkiselle sektorille. Leikkipaikkojen ja
liikuntapaikkojen suunnittelu tehdään aina kaikkien
turvallisuusstandardien mukaisesti huomioiden myös kohteen erityispiirteet. Hoitosuunnitelmat. Turvallisuusasiakirjat. Vihervalvonta

HYÖTYVILJELY Hedelmä- ja marjatarhojen sekä ns. keittiöpuutarhojen suunnittelu, perustaminen, kunnostaminen ja hoito kuuluvat myös palveluihimme. Meiltä voi tilata myös kaikentyyppisten kasvilavojen tai kasvihuoneiden rakentamista.

PUUN LEIKKUUT JA ONGELMAPUUN KAADOT Puuvartisten kasvien hyvä hoitaminen edellyttää säännöllistä puun leikkuuta sen lajin, eri ikäkausien sekä kunnon mukaisesti. Teemme myös muita pihapuiden hoitotöitä, sekä erilaisia raivaustöitä. Ammattitaitoiset puun leikkuut kiipeilemällä. Tarvittaessa käytämme nosturia.. Saatte myös ammattitaitoista puunkaatopalvelua pystykaatona ja ahtaissa paikoissa kiipeilykaatoina tai nosturia apuna käyttäen. Myös myrskytuhot, ja muut ongelmapuiden kaatamiset.

KIVITYÖT Teemme monipuolisesti kivitöitä niin betoni- kuin luonnonkivestäkin. Myös portaat, muurit, ym. Pyrimme työssämme korkeaan laatuun ja pitkäikäiseen työn jälkeen. Palveluihimme kuuluu kivitöiden suunnittelun ja rakentamisen ohessa kiveysten hoito sekä pintakäsittelyt. Vaihdamme vioittuneita kiviä, sekä korjaamme vanhojen kiveysten kiviladontoja sekä pettäneitä pohjarakenteita.

KALLIOPORAUS JA VESIRAKENTAMINEN
Tarjoamme kallioporauksia, kivien halkaisua eri tekniikoilla, kiinnitysporauksia kallioon, laiturirakentamista sisämaalla ja saaristossa. Myös vedenalaiset betonityöt.

Lisää aiheesta VIHERRAKENTAMINEN www.sivuiltamme

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Porttien asennuksessa on otettava huomioon tarkasti portin paikka pihatiellä, että pihaan on helppo tulla ja lähteä pois.

KIERRE JUURIPAALUT

Kierrejalkoja aita- ja porttitolppa perustuksiin.

Myös terassien, laitureitten ja piharakennusten perustuksiin.


Asennus reijät maahan ja juuripaalut saamme hyvin asennettua maahan hydraulisella maakairan pyörittäjällä.

Kalliopaikkoihin löytyy tehokas kallioporakone

COBRA kallioporakone

Kivi- ja muihin maatöihin tärylätkäkone

Isompiin maansiirtotöihin löytyy sitten isompaakin kaivikonetta.

Konepuomi asennettuna