Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HORMI-IMURIT, VEDONPARANTAJAT

Hormi-imureiden / vedonparantajien toimintaperiaate on että hormi-imuri muodostaa aina imun hormikanavaan, kun ulkona vain vähänkin tuulee, tai on ilman "virettä", jolloin hormi pysyy aina kuivana ja silloin ei pääse hormikanavaan muodostumaan ns. ilmataskuja, joka estäisi tulta sytyttäessä hormin vedon.

Hormi / kanavaimurit on alumiinia tai rst-terästä, jotka ei tarvitse sähköä, vaan toimii tuulen voimalla, eikä tarvitse paljon tuulenvirettä, niin toimii.... Käy moneen paikkaan, eikä mene lumi, vesi, linnut yms, eläimet hormiin. Käy hyvin esim. ilmastointi kanaviin, missä vain tarvitsee järjestää ilman vetoa pois...

Pyöreän mallinen käy erityisesti ilmakanavien ja ei hyvin kuumien savukaasujen hormeihin ja taas kypärämallin hormi-imuri käy myös erittäin kuumien savukaasujen hormeihin.

Huom! Hormi-imurin toiminnasta vielä tiedoksi asennusvaiheessa, kun asennat hormi-imurin esim. savuhormin päähän ja juuri sillä hetkellä ei satu olemaan yhtään tuulta tai tuulenvirettäkään, eli on ihan "seisova" ilma ja mahdollisesti myös matala paine, niin silloin ei hormi-imurilla ole vielä kerennyt tulla vaikutusta hormiston toimintaan, mutta jos tuulee, niin veto on heti parempi.Kun hormi-imuri on ollut hormin päässä esim. pari-kolme viikkoa, niin silloin on kerennyt olla tuulisiakin hetkiä ja päivi ja hormi-imuri on kerennyt ns.kuivattaa hormia ja poistaa mahdolliset "ilmataskut". Silloin hormin veto on jo parantunut ja hormisto toimii paremmin vaikkei sitten juuri tulta polttaessa sttuisi tuulemaankaan.Huom! Hormi-imureissa on irroitettava tiilihormiin kiinnitettävä neliöpelti, sen kun irroittaa, niin silloin hormi-imurin putkiyhdysosaan voi asentaa sopivan putkihormi liitos kappaleen supistajalla tai ilman.

Hormi-imureissa on tiilihormiin kiinnitettävä neliöpelti, joka helpottaa hormi-imurin asennusta ja hormi-imuri on saranoitu asennuspeltiin, jotta hormia pääsee helposti puhdistamaan

Hormi-imureissa olevan neliöpellin kun irroittaa, niin silloin hormi-imurin putkiyhdysosaan voi asentaa sopivan putkihormi liitos kappaleen supistajalla tai ilman, jolloin hormi-imuri on helppo asentaa esim. ilmanpoistokanavaputken päähän.

HUOM ! Ostaminen on nyt tehty helpoksi, tilaauksen / ostoksen voit tehdä tuotteen alla näkyvää tuotenumeroa klikkaamalla ( joka löytyymelkein kaikista tuotteista ), siitä pääset verkkokaupan puolelle tehdäksesi tilauksen. Ja maksutapoja löytyy jokaiselle sopiva, eli meillä käy kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Aktia, Ålandsbanken ja S-Pankki, sekä lasku- ja osamaksupalvelut: Collector Bank. Collector Bank.in osamaksupalvelulla voit maksaa ostoksesi vaikka 3 vuoden aikana pienissä erissä.

MALLI PYÖREÄ

Mallia pyöreän koot- ja hinnat.

Materiaalina alumiini, putkiosa ja asennuslevy sinkittyä peltiä.

1. 100 mm - 150 mm hormi-imuri


HINTA: 145 euroa.

( Tuote verkkokaupassa nro: 3000 )

2. 200 mm hormi-imuriHINTA: 165 euroa.

( Tuote verkkokaupassa nro: 3001 )

3. 250 mm hormi-imuriHINTA: 225 euroa.

( Tuote verkkokaupassa nro: 3002 )


4. 300 mm hormi-imuri
HINTA: 265 euroa.

( Tuote verkkokaupassa nro: 3007 )
Mallia pyöreän lämmönsietokyky on 150 - 200 ast.

Hormi-imureissa on kuumuutta kestävät teräs laakerit.

Kypärähormi-imurit käy erityisesti savuhormeihin, joissa lämpötila kohoaa korkeaksi.

MALLI KYPÄRÄ

Kypärämallin koot ja hinnat.

Materiaalina ruostumaton teräs, putkiosa ja asennsulevy sinkittyä peltiä.

"Kypärämallin" Hormi-imuri


5. 100 - 150 mm hormi-imuri


HINTA: 155 euroa.

( Tuote verkkokaupassa nro: 3003 )6. 200 mm hormi-imuri


HINTA: 185 euroa.

( Tuote verkkokaupassa nro: 3004 )


7. 250 mm hormi-imuri


HINTA: 245 euroa.

( Tuote verkkokaupassa nro: 3005 )

250 mm Kypärämallin hormi-imuri

Toimii myös ns. tuuliviirinä8. 300 mm hormi-imuriKypärämallin lämmönsietokyky on 500 ast.


HINTA: 285 euroa.

( Tuote verkkokaupassa nro: 3006 )

TOIMITUS

Pientoimitus alle 250 euroa / 50 kg tuote, matkahuollon kautta ja vastaanottaja maksaa rahdin.

Toimitus 250 euroa - 500 euroa, rahti 50 euroa, tilaajan osoitteeseen

Toimitus yli...500 euroa, rahti 80 euroa, tilaajan osoitteeseen.

ASENNUS Katso sivuiltamme: https://www.penantori.com/asennusohjeita