MAAKELLARI ZELENSKY

HUOM ! Tuotteiden hinnat saattavat muuttua nyt pikaisestikkin sivuillamme, johtuen tämän hetken maailmantilanteesta, koronasta, Ukrainan sodan vaikutuksista yms. varaamme oikeuden hinnanmuutoksiin. Annamme tarjouksemme aina yksilöidysti, asikaskohtaisesti, huomioiden saatavuuden, toimitusajan ja mahdolliset hinnan muutokset.

MAAKELLARI ZELENSKY

EKOLOGISIN, HALVIN JA HELPOIN TAPA SÄILÖÄ RUOKAA.

Suomessa valmistettu elementtimaakellari on "pomminvarma" säilö ruokatarvikkeille tai muulle tasaisen viileää säilytystä vaativalle ainekselle. Maakellari pysyy viileänä kesäkuumalla, eikä jäädy talvella. Ekologinen ja helppo ratkaisu säilytykseen, erinomainen apu juhliin tai sähkökatkokseen varautumisessa. Aina viileät juomat tai suuremmat ruokavarastot tekevät arjesta mukavempaa – ja yksinkertaisempaa!

Maakellarielementti on kaksiosainen: Kellari- ja eteisosa ovat erillisiä.

MAAKELLARI ZELENSKY on muuneltavissa myös hätätilanteiden varalle vaikka pieneksi väestönsuojaksi, asentamalla maakellari elementtejä useampiakin peräkkäin ja riittävästi maanalle, sekä päälle raudoitettuja betonipalkkeja yms, maata... Näistä tarjouksia asiakkaan toiveiden mukaan.

MAAKELLARI.
VIINIKELLARI.
KYLMÄVARASTO.
OLUTVARASTO.
HILLOKELLARI.
JÄÄKAAPIN JATKE.

VÄESTÖNSUOJAT.

TOIMITUSSISÄLTÖ

2 kpl betonielementtejä
– Maakellarielementti 1 kpl
– Eteiselementti 1 kpl

Sisätilavuus: 4,9 m2 ja sisäkorkeus 1,85 m.

Toimitus tuodaan nosturiauto rekalla ja maakellari lasketaan pihaasi, haluamaasi paikkaan, kunhan vain autolla pääsee lähettyville.

NOPEA PYSTYTYS VAIKKA PÄIVÄSSÄ!

Tarvitset tasaisen maan, vähintään 50 mm sorapedin, 1-2m. ilmanvaihtoputkea, elementtimaakellarin sekä täytemaan kellarin päälle. Ovet ja sisähyllyt on helppo mitoittaa tarkkojen mittojen mukaan.

LISÄVARUSTEET: Tulee myöhemmin sivuillemme myyntiin.

HINTA: Pyydä tarjous. ( Hinnat sis. alv 24%).


MAAKELLARI ZELENSKY asennus käynnissä