PENANTORISTA LÖYTYY

PORTIT JA AIDAT, yms...

Penantorin "Penalta" löytyy monenlaista tavaraa, yhteyksiä ja palveluja. Kontakteja ja kokemusta on kertynyt vuosien varrella vaikka kuinka paljon, erityisesti porttien- ja aitojen rakennusalalta 25 vuoden ja yli 220 aita kilometrin kokemus alalta Suomessa ja Venäjällä, sekä hirsi- ja omakotitalojen rakennuspuolelta yli 15 v. kokemus Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Penantorissa tiedetään tarkkaa, että miten ja mistä maasta milloinkin voidaan järjestää Suomeen edullisimmat portit- ja aidat, hormi-imurit, rakennusmateriaalit, pellettitakat ja uunit, takorauta, veneet, halli rakenteet, työkoneiden kauhat, pihakalusteet ja koristeet, grillit yms... Vaihtoehtomaat: Viro, Latvia, Liettua, Puola, Ruotsi, jotka kaikki ovat EU maita, sekä Venäjältä, josta löytyy sopivasti esim. sorvattuja puutolppia.

Autamme myös portti- tai aitakohteen suunnitelussa. Useimmiten käymme suunnittelun alussa paikanpäällä kohteessa katsomassa rakennuspaikan ja sen jälkeen annamme omat toteutusvaihtoehdot.

Joten kysy vain rohkeasti mitä vain tavaraa / tuotetta / palvelua jota tarvitset, niin uskon, että www.penantori.com kautta saamme järjetteyä tarvitsemanne teille sopivasti ja varmasti edulliseen hintaan.

ASENNUSOHJEITA. Katso sivuiltamme: https://www.penantori.com/asennusohjeita

Ja toimitukset hoituu kotiovelle, Etelä-Suomesta Pohjois-Suomeen..

Kuvat Kuusamon maisemista

Meiltä BFT porttikoneistot kaikentyyppisiin portteihin, oviin, sekä nostopuomit ja BFT tuotteiden lisävarusteet.

BFT toimii kaikkialla maailmassa, 20 haarakonttorissa ja yli 530 jakelijan voimin yli 120 maassa.Yhtiö perustettiin 1981 Italian Thienessä. https://www.bft-automation.com/fi_FI/bft/tietoa-yrityksestae/

BFT MICHELANGELO ja GIOTTO nostopuomit

Löytyy 3 m, 6 m. ja 8 m. puomilla.

Myös kääntöpuomit käsi ja konekäyttöisenä. Linkki puomit sivuille...

Meiltä laadukkaat LATREX veneet, niin merelle rannikkokäyttöön kuin sisävesille mökille, verkkoveneeksi, kalastukseen, yhteysveneeksi ja huvikäyttöön.... suoraan tehtaalta, ilman "välikäsiä" edullisesti.

https://www.penantori.com/veneet2

Sivujen päivitykset: www.penantori.com hinta yms. päivitys tehty viimeksi 13.1.2020