POSLIINI

VALKOPOSLIINIA YMS...

Penantorin kautta saatavana nyt myös pitkäaikaiselta yhteistyökumppanilta Viipurin posliini tehtaalta kaikenlaiset posliini tuotteet.

Töiden laadusta vastaa Venäjän parhaiden joukossa oleva taiteilija ja posliini maalari Alla Belovie. Alla Belovie tekee myös paljon Venäjän museoille suoraan posliini esineitä, sekä restaurointitöitä, esim: Eremitaasin taide esineiden restaurointi töitä. Hänen töitään on myös Venäjän presidetti Putin lahjoittanut eri maiden johtajille heidän Venäjän valtiovierailujen yhteydessä Venäjällä.

HINTA: 180 euroa.

VALKOPOSLIINIA maalaukseen... Hinnat 15 - 180 euroa / kpl

POSLIINIMUNA

ALLA BELOVIEN käsinmaalaama posliinimuna jalustalla, hienoa Venäläistäkäsityölaatua, Viipurin posliini tehtaasta. Munan korkeus 130 mm ja jalustan korkeus 63 mm. Huom! Jalustan upeat lehtikultaus maalaukset.


HINTA: 290 euroa

POSLIINI "Koivu" PIIPPU ( Toimiva )

ALLA BELOVIEN käsinmaalaama posliini piippu, hienoa Venäläistä käsityölaatua, Viipurin posliini tehtaasta.Posliinista valmistettu koivu piippu, esim lahjaksi henkilölle, jolla on jo kaikkea. Piippu on myös toimiva. Pituus 140 mm.


HINTA: 25 euroa

TOIMITUS

Pientoimitus ( alle 250 euroa / 50 kg tuote ): Matkahuollon kautta. Vastaanottaja maksaa rahdin.

Toimitus 250 euroa - 500 euroa: Rahti 50 euroa, tilaajan osoitteeseen.

Yli 500 euron ostokset toimitetaan rahtivapaasti tilaajan osoitteeseen.

Voit myös tilata itselesi tai lahjaksi vaikka omalla kuvalla käsin maalattuja seinä lautasia, astioita yms...

SAMOVAARI, esimerkkinä Viipurin posliinitehtaan huippu laadusta...ohessa kuvia samovaarista, jonka Viipurin alueen yrittäjät lajohoitti yhdessä Putinille 2015, osoituksena alueen kannattavan Putinia.. Pelkästään rubiinien, kulla, valkokullan ja lehtikullan arvo oli samovaarissa n.10.000 euroa.

Lisää muutamia samovaareja, joita Viipurin posliinitehtaalta on lähtenyt...