PENANTORISTA LÖYTYY

PORTIT JA AIDAT, yms...

PENANTORIN toimintana on järjestää Baltian maista, portteja, aitoja, porttikoneistoja, puomeja ja sandwich teräselementtejä, sekä muita rakennusmateriaaleja edullisesti suoraan asiakkaan pihalle Suomeen.

PUOLASTA olemme tuoneet tuotteita jo 2015 vuoden alusta lähtien.

Penantorista löytyy siis monenlaista tavaraa, sekä yhteyksiä ja palveluja. Kontakteja ja kokemusta on kertynyt vuosien varrella vaikka kuinka paljon, erityisesti porttien- ja aitojen rakennusalalta. Omakotitalojen, piharakennusten yms, rakennuspuolelta, maa- ja vesirakentamisesta, sekä viherpalveluista / rakentamisesta laaja kokemus.

Penantorissa tiedetään tarkkaa, että miten ja mistä maasta milloinkin voidaan järjestää Suomeen edullisimmat portit- ja aidat, SANDWICH element rakennukset ja elementit, hormi-imurit, rakennusmateriaalit, pellettitakat ja uunit, takorautaosat, veneet, halli rakenteet, pihakalusteet ja koristeet, grillit yms... Vaihtoehtomaat: Viro, Latvia, Liettua, Puola, jotka kaikki ovat EU maita.

Autamme myös portti- tai aitakohteen, sekä piha suunnitelussa. Tarvittaessa käymme suunnittelun alussa paikanpäällä kohteessa katsomassa rakennuspaikan ja sen jälkeen annamme omat toteutusvaihtoehdot.

Joten kysy vain rohkeasti mitä vain tuotetta / palvelua jota tarvitset, niin uskon, että www.penantori.com kautta saamme järjetteyä tarvitsemanne teille sopivasti ja varmasti edulliseen hintaan.

Annamme tarjouksemme aina yksilöidysti, asikaskohtaisesti, huomioiden saatavuuden, toimitusajan ja mahdolliset hinnan muutokset.

Ja toimitukset hoituu kotiovelle, Etelä-Suomesta Pohjois-Suomeen..

Kuvat Kuusamon maisemista

Kaidevalmistusta ja asennusta saa myös nykyisin meiltä.

Pyydä tarjous kohteestasi....

Huom !

Penantorin kautta saa taas mäntypuusta sorvatut kaidetolpat, joita saamme oman tuotantokanavan kautta nyt Itä-Suomesta, suoraan sorvaamosta....

UUTTA PENANTORI.COM.issa

ASENNUSPALVELUT

Panostamme jatkossa aina enemmän tuotteidemme myynnissä siihen, että me myös voimme ne asentaa asiakkaalle ns."avaimet käteen" periaatteella.....

AITOJEN, PORTTIEN JA PUOMIEN ASENNUSPALVELUT

Verkkoaidat, metallielementti- ja verkkoelementtiaidat, portit, puomit, sekä niiden tekniikka. Myymme, asennamme sekä huollamme, rakenteet sekä portti- ja puomikoneet.

Kysy tarjousta!

VIHERRAKENTAMINEN

Teemme viherrakennustyöt istutustöistä uusien pihojen toteuttamiseen niin pienissä kuin suurissakin kohteissa. Suunnittelemme ja toteutamme vanhojen pihojen kokonaan tai osittaisen uusimisen. Rakennamme ja kunnostamme myös leikkipaikkoja ja ulkoliikuntapaikkoja kaikkien turvallisuusstandardien mukaisesti.

PUUN LEIKKUUT JA ONGELMAPUUN KAADOT Puuvartisten kasvien hyvä hoitaminen edellyttää säännöllistä puun leikkuuta sen lajin, eri ikäkausien sekä kunnon mukaisesti. Teemme myös muita pihapuiden hoitotöitä, sekä erilaisia raivaustöitä. Ammattitaitoiset puun leikkuut kiipeilemällä tai nosturin avulla. Saatte myös ammattitaitoista puunkaatopalvelua pystykaatona ja ahtaissa paikoissa kiipeilykaatoina tai nosturia apuna käyttäen. Myös myrskytuhot, ja muut ongelmapuiden kaatamiset.

KIVITYÖT Teemme monipuolisesti kivitöitä niin betoni- kuin luonnonkivestäkin. Myös portaat, muurit, ym. Palveluihimme kuuluu kivitöiden suunnittelun ja rakentamisen ohessa kiveysten hoito sekä pintakäsittelyt. Vaihdamme vioittuneita kiviä, sekä korjaamme vanhojen kiveysten kiviladontoja sekä pettäneitä pohjarakenteita.

KALLIOPORAUS JA VESIRAKENTAMINEN Tarjoamme kallioporauksia, kivien halkaisua eri tekniikoilla, kiinnitysporauksia kallioon, laiturirakentamista sisämaalla ja saaristossa. Myös vedenalaiset betonityöt.

Lisää aiheesta VIHERRAKENTAMINEN www.sivuiltamme.

Pyrimme työssämme korkeaan laatuun ja pitkäikäiseen työn jälkeen.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!
TERO, MAALAISPOIKA LAITURI.."mä tämän ajan maalaispoika oon, vien roskat laituriin"..ooo..mä maalaispoika oon, kuulu vain korvissasi, kun vaimosi käskee viedä roskapussin roskikseen. Löytyy myös eri kokoisina ja värisinä ja wc versioina. KYSY TARJOUS, kotiisi toimitettuna.

Meiltä BFT porttikoneistot kaikentyyppisiin portteihin, oviin, sekä nostopuomit ja BFT tuotteiden lisävarusteet. BFT toimii kaikkialla maailmassa, 20 haarakonttorissa ja yli 530 jakelijan voimin yli 120 maassa.Yhtiö perustettiin 1981 Italian Thienessä. Lisää porttikoneista sivullamme PORTTIKONEET JA VARUSTEET

PUOMIT

BFT MICHELANGELO ja GIOTTO nostopuomit

Löytyy 3 m, 6 m. ja 8 m. puomilla.

Myös kääntöpuomit käsi ja konekäyttöisenä.

Linkki puomit sivuille...

Myös PVC-hallit, teräsrungoin ja muut ratkaisut, esim. peräkärryjen, autojen, veneiden, kylpytynnyreiden peitteet yms. asiakkaan mittojen ja värien mukaan.

Sandwich elementti ja PVC-Hallit ja muut ratkaisut.

HUOM! Yksi ROMA ( vasenkätinen ) liukuportti mustana löytyy heti toimitukseen, sis. kävelyportin.

KYSY TARJOUSTA......

HUOM ! Sivuillamme näkyvien tuotteiden hinnat ovat osin alv:n 0 % hintoja. Hinnat myös tarkistetaan mahd.usein, sekä ne saattavat myös muuttua pikaisestikkin sivuillamme, johtuen tämän hetken maailmantilanteesta, Ukrainan sodan vaikutuksista yms. Varaamme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Annamme tarjouksemme aina yksilöidysti, asikaskohtaisesti, huomioiden saatavuuden, toimitusajan ja mahdolliset hinnan muutokset.

Sivujen päivitykset: www.penantori.com hinta yms. päivitys tehty viimeksi 26.3.2024